“Ciceroni Virtual” ne GAK

“Ciceroni Virtual” ne GAK

66
SHPËRNDAJE

Prezantimi interaktiv i prototipit të aplikacionit “Ciceroni Virtual”  do të bëhet të hënën në prezencën e Ministres së Kulturës Znj. Mirela Kumbaro

Ciceroni Virtual, aplikacioni ju shpjegon Galerinë Kombëtare të Arteve në Tiranë dhe veprat e ekspozuara në të. Ai eshte një instrument dixhital interaktiv që do të udhëheqë vizitorët në sallat e Galerisë duke ndërvepruar me ta në kohë reale.

Falë mbështetjes së Ministrisë së Kulturës, lindi,  Ciceroni Virtual, një aplikacion për të gjithë vizitorët e Galerisë Kombëtare, i realizuar nga MetroResearch, qendër kërkimore shkencore brenda  SHPAL “Universiteti Metropolitan Tirana”.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.