MAS publikon formularin e aplikimit A1Z

MAS publikon formularin e aplikimit A1Z

49
SHPËRNDAJE

MAS neperrmjet një njoftimi për mediat thekson se “Plotësimi i Formularit A1Z në Portalin Matura Shtetërore 2016, do të kryhet në periudhën 03 maj-06 maj 2016, sipas kalendarit të mëposhtëm, të publikuar nga AKP.

Të gjithë ata kandidatë, që kanë mbaruar Maturën Shtetërore përpara vitit 2016 dhe nuk kanë asnjë detyrim për të dhënë provimet e Maturës Shtetërore dhe që dëshirojnë të aplikojnë më pas në programet e studimit në IAL publike apo private, duhet të plotësojnë Formularin A1Z online”.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.