Fier:Mesuesit ne rradhe !C’far po ndodh ne shkollen “Janaq Kilica”

Fier:Mesuesit ne rradhe !C’far po ndodh ne shkollen “Janaq Kilica”

852
SHPËRNDAJE

Eshte zhvilluar ne hollin e Shkolles se Mesme te Pergjithshme Janaq Kilica ne Fier procesi i votimit  per drejtoret e shkollave te qytetit . Qindra mesues kane pritur ne rradhe per te hedhur voten pro ose kunder per rikonfirmim ose jo te drejtuesit te shkolles ku ushtrojne profesionin e mesuesit.Mesuesit kane plotesuar nje formular te konceptuar me pyetje nga Ministria e Arsimit duke votbesuar ose jo drejtuesin e shkolles se tyre. Procesi i votimit mbikqyrej nga nje komision me perfaqesues nga MASH si dhe drejtoria Arsimore Rajonale Fier dhe ne fund te votimit numerohen votat pro dhe kunder per te vendosur per qendrimin ne detyre te drejtuesve aktual te shkollave publike ne Fier

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.