Drejtori i Arsimit Fier denon aktin e dhunshem mes nxenesve te  Gjimnazit 

Drejtori i Arsimit Fier denon aktin e dhunshem mes nxenesve te  Gjimnazit 

88
SHPËRNDAJE

Drejtuesi i Arsimit Rajonal ne Fier Shkelqim Allkaj ka reguar ne lidhje me ngjarjen e dhunshme te ndodhur mes dy nxenesve ne Shkollen e Mesme te Pergjithshme “Janaq Kilica”. Ai ka denuar kete akt te dhunshem duke shprehur edhe masa me perjashtim te nxenesit qe shkaktoi grindjes dhe kishte dorez thike me vete  ne shkolle. Ne nuk mund te kontrollojme cdo nxenes se cfar mban me vete ne shkolle por kerkojme dhe u bejme thirrje prinderve te jene sa me prane femijeve te tyre dhe te merren me edukimin e tyre.Nuk mungon mbeshtetja nga policia por nuk mund te ruajme me police dhe kontrollojme nxenesit  edhe brenda ambjenteve te shkolles. 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.