Kujdes!Fieri pajiset me makinë inteligjente qe do te skanoje shkeljet ne...

Kujdes!Fieri pajiset me makinë inteligjente qe do te skanoje shkeljet ne rruge

3149
SHPËRNDAJE

Se fundmi Policia e Qarkullimit ne Fier eshte pajisur me nje makine inteligjente qw do te skanoje ne rruget e qytetit dhe akset rrugore te gjithe shoferet qe kryejne shkelje te rregullave te qarkullimit qe nga perdorimi i rripit te sigurimit, kalim i normave te shpejtesise, parkime dhe parakalime te gabuara si dhe perdorimi i celularit, mjetet debitore dhe qe jane ne listen alert

Makina eshte e pajisur me kamera qe do te skanoje automjetet me shkelje dhe qe i kalojne online perdoruesit te mjetit .

S'KA KOMENTE