Kthimi i maturantëve,Kushi:Shkollat janë gati për t’i mirëpritur nxënësit

Kthimi i maturantëve,Kushi:Shkollat janë gati për t’i mirëpritur nxënësit

148
SHPËRNDAJE

Postimi i plotë i ministres Evis Kushit:

Jam optimiste për sugjerimin e fundit të Komitetit të Ekspertëve për rikthimin në bankat e shkollës të maturantëve nga 10 bashkitë që deri më sot konsideroheshin zona me rrezikshmëri të lartë infeksioni. Shkollat e mesme pranë këtyre bashkive janë plotësisht të përgatitura për të mirëpritur nxënësit sipas të gjithave protokolleve anti-COVID.

Duke falenderuar çdo nxënës, mësues e prind për mirëkuptimin e reflektuar deri më tani, apeloj fort që të jemi shumë të kujdesshëm në respektimin e rregullave me qëllim mbrojtjen e shëndetit të gjithsecilit dhe vijimin me një proces të rregullt mësimor.

Faleminderit dhe suksese të gjithëve!

Më herët Komiteti i Ekepertëve vendosi që maturantët të kthehen në bankat e shkollës, duke respektuar me rrepëtësi e rigorozitet masat anti-Covid-19.

S'KA KOMENTE