Kryetari i grupit te LSI Fier le mandatin e keshilltarit pranon te...

Kryetari i grupit te LSI Fier le mandatin e keshilltarit pranon te deputetit

423
SHPËRNDAJE

Kreu i grupit te keshiltareve te LSI ne Fier eshte terhequr sot nga mandati i keshilltarit te bashkise per te pranuar mandatin e deputetit. Ne mbledhjen e sotme te keshillit te bashkise ku ka marre pjese Nimet Musai eshte shprehur se do te jem edhe ne parlament i njejti person si me keni njohur ketu. Me kete deklrate Musai ka nenkuptuar qendrimin e tij politik opozitar

Nimet Musai kandidat nga lista e LSI-së ka pranuar thirrjen e Komisionit Qëndror Zgjedhor për të pranuar mandatin.Nimet Musai nuk ka humbur kohë dhe ka dorëzuar para nje jave formularin e dekriminalizimit duke konfirmuar marrjen e mandatit të Erisa Xhixhos në qarkun Fier.

Erisa Xhixho e cila ishte e 3 ne listat e LSI nuk pranoi mandatin pas thirrjes se vakances nga KQZ ndersa ne renditjen ne listen e kandidateve pas saj,ka qene Nimet Musai.

S'KA KOMENTE