Kryeministri Rama ka komentuar rritjen drastike të çmimit të karburantit në vend

Kryeministri Rama ka komentuar rritjen drastike të çmimit të karburantit në vend

307
SHPËRNDAJE

Kryeministri Edi Rama ka komentuar rritjen drastike të çmimit të karburantit në vend. Ari i zi tregtohet sot në vend me 230 lekë për litër.

Kreu i qeverisë i është përgjigjur komentit të një qytetari në Facebook, i cili i kërkon të marrë masa, si ajo e heqjes së taksës së karburantit, ndërsa i kujton çmimet në vendet e rajonit.

Rama ndër të tjera, përgjigjet se Kosova, Maqedonia e të tjerë e kane veç taksen e qarkullimit dhe në vendi tonë është brenda çmimit. Kryeministri i kujton qytetarit gjithashtu, luftën, ndërsa thotë se duhet shtrënguar dhembët e ecur përpara.

“Po energjinë elektrike ta rrisim siç kanë bërë Kosova dhe Maqedonia, se me taksat po e mbajmë pa e rritur?! Natyrisht jo, sepse ka një fije logjike e gjitha dhe po e përsëris edhe tjetrën, Kosova, Maqedonia e të tjerë e kane veç taksen e qarkullimit qe ne e kemi në çmim! Por mbi të gjitha është kohë lufte prej vërteti, prandaj duhen shtrënguar dhembet e ecur përpara, duke i lënë për ca me vonë ankesat sikur asgjë s’ka ndodhur!’, shkruan Rama.

S'KA KOMENTE