Kreu i KQZ ka dhene versionin final te fletes se votimit

Kreu i KQZ ka dhene versionin final te fletes se votimit

99
SHPËRNDAJE

Teksa na ndajnë vetëm 20 ditë nga zgjedhjet parlamentare të 25 prillit, është publikuar dhe versioni përfundimtar i fletës së votimit.

Cështja e fletës së votimit përplasi dypartitë e mëdha, PS dhe PD, me kreun e KQZ-së, Ilirjan Celibashin, pasi ky i fundit vendosi mbi fletën e votimit pak ditë më parë.

Të dy partitë e mëdha ankimuan vendimin në KAS, i cili pranoi kërkesën e PS-së për shfaqjen e kandidatëve sipas numrave dhe jo sipas emrave, ashtu sicc kërkontee PD-ja.

Diten e sotme, Kreu i Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve, ILIRJAN CELIBASHI  ka dhënë detaje nga procesi i votimit, duke shpjeguar se zgjedhja e një kandidati nga një parti dhe zgjedhja e një partie tjetër që nuk ka lidhje me kandidatin në fjalë është rasti i vetëm kur vota quhet e pavlefshme.

S'KA KOMENTE