KQZ miraton fondin e fushates, ja sa marrin partite politike

KQZ miraton fondin e fushates, ja sa marrin partite politike

215
SHPËRNDAJE

Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve ka miratuar fondin që secila prej partive politike do të marrë në fushatën elektorale për zgjedhjet e 25 Prillit. Pjesën më të madhe e merr Partia Socialiste, duke iu referuar votave që ka marrë në zgjedhjet e fundit e ndjekur më pas nga PD, LSI, PDIU dhe forca të tjera më të vogla.

PS ka marrë rreth 55.8 milionë lekë

PD 33.3 milionë lekë

LSI 18.9 milionë lekë

PDIU 5.5 mln lekë

PR merr 3.9 mln lekë

LZHK 1.4 mln lekë

Bindja Demokratike 1.4 mln lekë,

PSD merr rreth 1.6 mln

FRD merr rreth 2.1 mln lekë

S'KA KOMENTE