Komiteti i Ekspertëve merr vendimin: Nuk ndryshojnë masat anti-Covid

Komiteti i Ekspertëve merr vendimin: Nuk ndryshojnë masat anti-Covid

84
SHPËRNDAJE

Komiteti Teknik i Ekspertëve nuk ndryshon masat kundër koronavirusit.

“Treguesit flasin për një tjetër valë. Shifrat nuk duhen parë me frikë, por me një shtim më të madh të vëmendjes dhe kujdesit. Komiteti mendon se niveli i masave mbrojtëse që kemi sot është në përputhje me situatën”, tha Rakacolli.

S'KA KOMENTE