Komisioni i Ankimimit rrezon KQZ per listat e PD

Komisioni i Ankimimit rrezon KQZ per listat e PD

121
SHPËRNDAJE

Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve (KAS) ka vendosur që të pranojë kërkesën e Partisë Demokratike, për listat shumëemërore që u depozituan një javë më parë në KQZ.

PD dorëzoi pas korigjimit të listave 222 kandidatë, ndërkohë KQZ theksoi se lejohen deri në 153 emra në listat shumëemërore.

Tashmë do të kthehen në garë 61 emrat që u skualifikuan nga ana e KQZ, ndërsa vendimi pritet të jepet i zbardhur nga ana e KAS. 

Me këtë vendim të KAS duket se bjenë poshtë dhe pretendimet e PS-së për ”matematikën e Lulit”, që sipas tyre kishte gabuar dhe në këtë rast.

S'KA KOMENTE