Kjo eshte Fierakja qe performon si truproje nderi ne “Defender 2021” per...

Kjo eshte Fierakja qe performon si truproje nderi ne “Defender 2021” per Ushtrine Shqiptare.

1688
SHPËRNDAJE

Elona Likaj, Fierakja qe performon si truproje nderi ne Ushtrine Shqiptare.
Elona Lika vajza nga Fieri eshte ushtarakja e vetme shqiptare e cila eshte pjese e stervitjes se madhe ushtarake qe po organizohet ne Shqiperi nga trupat e Natos. “Defender 2021” ajo eshte duke performuar si trup roje nderi ne ushtrine shqiptare.
Ajo thote me krenari se vajzat me endrra behen luftetare me vizione te medha, besnike te guximshme te palodhura ne cdo aspekt. Ka ikur koha kur ato ishin roberesha pakurfare te drejte, te pa zhvilluara menderisht dhe te dobta fizikisht. Sot ne ditet tona ato paraqite te forta dhe te dobishme per shoqerine dhe atdheun dhe i gjene duke dhene kontribut edhe ne ushtri dhe me detyra opeatikve te rendesishme.

S'KA KOMENTE