Këshilli i Qarkut Fier shpall tenderin me fond 10.7 milionë lekë per...

Këshilli i Qarkut Fier shpall tenderin me fond 10.7 milionë lekë per gjelberimin e Spitalit memorial

1239
SHPËRNDAJE

Këshilli i Qarkut të Fierit ka shpallur një tender me fond 10.7 milionë lekë, për furnizim vendosje pemësh për gjelbërimin e Spitalit Rajonal Memorial në Fier.

“Ky projekt ka konceptin e ndërhyrjes artificiale me bimësi dekorative në terrenin e spitalit. Për t’ shndërruar në sipërfaqe të gjelbëruara me konsideratë gjatë ndërhyrjes dhe në perspektivë të kemi efekt ekologjike”specifikohet në detajet bashkangjitur projektit.

Referuar të dhënave të projektit, materialet do të përftohen brenda një afati kohor 10 ditor, që nga nënshkrimi i kontratës me subjektin fitues.

S'KA KOMENTE