Kërcënoi me jetë qytetarin/Pezullohet nga detyra Drejtori i Doganës Fier

Kërcënoi me jetë qytetarin/Pezullohet nga detyra Drejtori i Doganës Fier

180
SHPËRNDAJE

Drejtori i Doganes se Fierit Arlind Lagji eshte pezulluar nga detyra pasi ka kercenuar me jete qytetarin pas denoncimit të këtij rasti nga “Ora investigim” ka reaguar edhe Drejtoria e Përgjithshme e Doganave duke pezulluar nga detyra Arlind Lagjin.

Në informacionin e dhënë për Tv Ora  na bëhet me dije se kjo drejtori  ka vendosur pezullimin e nënpunësit civil Arlind Lagji deri në përfundimin e hetimit administrativ dhe marrjen e një vendimi përfundimtar. 

S'KA KOMENTE