Kejdi MEHMETAJ ROSKOVEC: Ne takimet me banoret shprehet indinjate per…

Kejdi MEHMETAJ ROSKOVEC: Ne takimet me banoret shprehet indinjate per…

1220
SHPËRNDAJE

Kandidatja e LSI per Qarkun FIER Kejdi MEHMETAJ eshte ndalur ne ROSKOVEC ku ka takuar banore dhe kalimtare ne nje dite pazari .

Ne takimet me banore te Roskovecit dhe vecanerisht me tregetaret eshte shprehur zhgënjimi per qeverisjen aktuale qe kane cuar ne renien ekonomike te familjeve te kesaj zone qe prodhojne vete produktet bujqesore dhe shesin ne treg.

Banoret e Roskovecit po ndjejne cdo dite nje renie ekonomike per shkak te papunesise dhe rritjes se kostos se jeteses. Kjo renie ekonomike refleketohet edhe tek tregetaret qe po ndeshen cdo dite me renien e fuqise blerese.
Kandidatja ka ftuar tregetare e qytetare te rastesishem qe ne 25 prill te behen pjese e ndryshimit me vote te kesaj qeverie


Banoret jane shprehur ne keto takime me kandidaten se eshte shtuar se tepermi ne kete zone “armata” e te papuneve ku pjesen me te madhe e perbejne te rinjte.

S'KA KOMENTE