Kejdi MEHMETAJ me te rinjte/Prespektiva dhe programi per nje te ardhme dinjitoze

Kejdi MEHMETAJ me te rinjte/Prespektiva dhe programi per nje te ardhme dinjitoze

1045
SHPËRNDAJE

Levizja Socialiste per Integrim dhe programi i saj politik eshte fokusuar tek te rinjte . Ne nje takim me te rinjte ne DIVJAKE te kandidates MEHMETAJ eshte percjelle tek cdo njeri prej tyre vizioni i kesaj force dhe programi per te tashmen e te ardhmen

Mungesa e shpresës dhe e mundësive po i shtyn të rinjtë drejt emigrimit, Fieri po boshatiset dita dites. Këtë fenomen ne duhet ta luftojme ndaj LSI ka hartuar një program konkret për të rinjtë

Angazhimi kryesor i LSI është kundrejt të rinjve, që të marrin arsim cilësor, të trajnohen profesionalisht e të kenë vende pune të mirëpaguara. 
Garancia Rinore- Program i hartuar për hyrjen e të rinjve në tregun e punës me anë të mbështetjes direkte deri në shumën 2000€ ne vit, kredi të buta me garanci shtetërore dhe nxitjen e inkubatoreve të biznesit. 

Programi i LSI “Mëso dhe Fito” nxit punësimin e të rinjve që në bankat e shkolles, duke zhvilluar praktike pune te paguara.

S'KA KOMENTE