Kejdi MEHMETAJ me te rinjte FIERAK: Pse po e braktisin vendin?!Angazhimi i...

Kejdi MEHMETAJ me te rinjte FIERAK: Pse po e braktisin vendin?!Angazhimi i LSI per te ardhmen e tyre.

1108
SHPËRNDAJE

Kandidatja e LSI per Qarkun FIER Kejdi MEHMETAJ ka zhvilluar një bisedë miqësore me të rinjtë e Fierit me te cilet ka ndare problematiken e perditshme qe perballen cdo dite dhe mbi planet për të ardhmen qe ofrohen nga programi i LSI.


Mungesa e shpresës dhe e mundësive po i shtyn të rinjtë drejt emigrimit, Fieri po boshatiset dita dites kane thene ne kete bashkebisedim te rinjte duke shprehur mosbesim dhe zymtesi per prespektiven e tyre ne kete vend
Perpos ketij skepticizmi ,kandidatja e LSI Kejdi MEHMETAJ ka ngjallur shpresen tek te rinjte se pas 25 prillit programi i kesaj force per te rinjte do te sjelle rikthimin e normalitetit dhe me teper mundesi punesimi

Angazhimi kryesor i LSI shkon per te rinjte , që të marrin arsim cilësor, të trajnohen profesionalisht e të kenë vende pune të mirëpaguara.

Garancia Rinore- Program i hartuar për hyrjen e të rinjve në tregun e punës me anë të mbështetjes direkte deri në shumën 2000€ ne vit, kredi të buta me garanci shtetërore dhe nxitjen e inkubatoreve të biznesit.
– Programi i #LSI “Mëso dhe Fito” nxit punësimin e të rinjve që në bankat e shkolles, duke zhvilluar praktike pune te paguara.

S'KA KOMENTE