KAS vendos, pranohet ankimimi i LSI, 114 kutitë e Beratit do të...

KAS vendos, pranohet ankimimi i LSI, 114 kutitë e Beratit do të rinumërohen

76
SHPËRNDAJE

KAS ka pranuar ankimimin e LSI dhe ka vendosur sot të rinumërohen 114 kutitë e Beratit.

S'KA KOMENTE