Kandidatja e PS Antoneta DHIMA :Me banoret në çdo lagje, rrugicë dhe...

Kandidatja e PS Antoneta DHIMA :Me banoret në çdo lagje, rrugicë dhe fshat te PATOSIT

309
SHPËRNDAJE


Kandidatja e PS Antoneta DHIMA ne takimet me banorët e lagjes “ 29 Marsi “ ka shprehur mirënjohje dhe falenderime për mbështetjen që do të japin për Partinë Socialiste të Shqipërisë dhe për angazhimin në mandatin e tretë qeverisës për përmirësimin e infrastrukturës rrugore, kanalizimeve të ujrave të zeza, çertifikimin e tokës bujqësore etj

“Me njerëzit dhe për njerëzit në çdo lagje, rrugicë dhe fshat të zonës për të komunikuar e bashkëbiseduar me ta për punët e shërbimet e kryera si dhe ndjesës për ato që nuk i kemi mundur që ti bëjmë po jo se nuk kemi dashur” ,ka thene mes tyre Dhima

Së bashku për një mandat të tretë, për një të ardhme më të mirë, për një mirëqënie sociale më të mirë dhe për vijimin e reformave të cilat do të përmirësojnë jetën e qytetarëve

S'KA KOMENTE