Kandidatja e PS ,Antoneta Dhima e befasuar ne PATOS nga takimi me...

Kandidatja e PS ,Antoneta Dhima e befasuar ne PATOS nga takimi me grate

909
SHPËRNDAJE

Kandidatja e PS per Fierin Antoneta DHIMA ka mbetur e befasuar nga takimi me grate socialiste te Patosit .
“Fuqia e grave socialiste të angazhuara në Forumin e Gruas Socialiste Patos më befasoi për nga energjia dhe besimi për një fitore të thellë në çdo kuti votimi “,ka thene mes tyre kandidatja Dhima

Ky eshte një takim mbresëlënës mbi organizimin e realizuar në çdo nivel për arritjen e objektivit.

PartiaSocialiste vazhdon të jap vëmendjen maksimale siç kemi bërë dhe bëjmë për çdo grua dhe vajzë që ka një vend të veçantë në familjen tonë të madhe politike.

Gratë dhe vajzat e qytetit të Patosit na kanë mbështetur prej vitesh dhe do na mbështesin edhe 25 Prill si një familje e madhe progresiste e cila reflekton gjithmonë vëmendje të veçantë ndaj barazisë gjinore dhe fuqizimit të rolit të grave e vajzave në shoqëri!

S'KA KOMENTE