Kandidati për president i propozuar nga PS, kush është Bajram Begaj

Kandidati për president i propozuar nga PS, kush është Bajram Begaj

375
SHPËRNDAJE

Kryeministri, Edi Rama ka publikuar emrin e Bajram Begës si kandidat për president të vendit, votimi për të cilin do të mbahet ditën e nesërme. Por kush është Bajram Begaj.

Bajram Begaj (i lindur më 20 mars 1967) është një oficer ushtarak shqiptar, i cili po shërben si Shef i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura Shqiptare.

Në vitin 2020, Bajram Begaj mori rolin e Shefit të Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura Shqiptare. Ai më parë shërbeu si Komandant i Komandës së Trajnimit dhe Doktrinës, Shef i Njësisë Mjekësore Ushtarake, Drejtor i Inspektoratit Shëndetësor dhe Kryeinspektor dhe Këshilltar i Inspektoratit Shëndetësor në Shtabin e Përgjithshëm të Forcës së Armatosur Shqiptare.

S'KA KOMENTE