Kandidati i PS Baftjar Zeqo me fermeret e Suk1 ,Roskovec/ Mbeshtetje per...

Kandidati i PS Baftjar Zeqo me fermeret e Suk1 ,Roskovec/ Mbeshtetje per fermeret me teper rritje te prodhimit bujqesor dhe te ardhurave financiare

1419
SHPËRNDAJE

Kandidati i PS Baftjar Zeqo ka zhvilluar takime me fermeret e Suk 1 . Ne keto takime kandidati Baftjar Zeqo eshte njohur me punen e fermereve te serave te kesaj zone duke siguruar ne vijemesi te mbeshtetjes se skemave te bujqesise per fermereve edhe ne mandatin e ardshem .

Kandidati Baftjar Zeqo eshte shprehur se nepermjet programeve dhe ndihmes ndaj fermereve duke siguruar inpute, pesticide cilësore dhe subvencione do te rritet edhe numrin e serave në zona duke rritur keshtu prodhimin bujqësor dhe me teper treg dhe perfitime financiare per fermeret. Vetem ne 8 vitet e fundit zona e Suk1,Suk2, Strum , Roskovec , Kurjan e Kuman siperfaqja me sera eshte rritur me 158 ha nga 80 ha qe ishte para vitit 2013

S'KA KOMENTE