Kandidati i PS Baftjar ZEQAJ ne KURJAN:Ja projektet qe mbyllen deri ne...

Kandidati i PS Baftjar ZEQAJ ne KURJAN:Ja projektet qe mbyllen deri ne shtator per kete zone

267
SHPËRNDAJE

Kandidati i PS per Qarkun Fier Baftjar Zeqaj i shoqeruar edhe nga Drejtuesi politik GRAMOZ RUCI kane vijuar takimet me elektoratin ne KURJAN .

Ne fjalen e tij Kandidati i PS BAFTJAR ZEQAJ ESHTE SHPREHUR SE: “Me gjithë punën e mirë të bërë deri tani, ne kemi projekte të tjera konkrete për ta zhvilluar zonën. Përveç sigurimit të tregut për vajin e ullirit, do të punojmë me këmbëngulje për një treg të sigurtë edhe për shitjen dhe eksportin e prodhimeve bujqësore për zonat fushore.Deri në shtator, synojmë t’i kemi mbyllur këto projekte dhe të vijojmë punën për të siguruar edhe impiante për përpunimin e prodhimit bujqësor në të gjithë fshatrat e Roskovecit.

S'KA KOMENTE