Kandidatet e PS ne Patos prezantohen me strukturat

Kandidatet e PS ne Patos prezantohen me strukturat

1390
SHPËRNDAJE

Pas shpalljes se listave te kandidateve dhe miratimit nga KQZ KA NISUR PREZANTIMI SIPAS ZONAVE .Ne Bashkine Patos jane prezantuar ne strukturat e PS kandidatja e PS per kete zone Antoneta Dhima e cila eshte e 6 ne listen renditese te kandidateve te qarkut Fier nderkohe qe ne vendin e 15 renditen kandidatja Eriola Hoxha e cila eshte perzgjedhur nga platforma e PS “Deputeti qe duam’

Znj.Antoneta Dhima ka lindur
ne :​05.12.1970​
Vend lindja: SEMAN, FIER
Arsimi:​
1989-1993: Akademia e Forcave Tokësore “Skënderbej”, dega Plan – Financë.
2009: Kurs pasuniversitar për auditimin e brendshëm në sektorin publik.
2009-2010: Studime pasuniversitare për vlerësues i pasurive të paluajtshme.
2011-2013: Master Shkencor në Universitetin ”Aleksandër Mojsiu “ Durrës, dega Ekonomi – Biznes .
2012: Titulli “Kontabilist i miratuar” pranë Institutit të Ekspertëve Kontabël të Autorizuar.

Eksperienca në punë:
1993 – 2004: Shefe finance në repartet ushtarake të qyetit Fier dhe Vlorë.
2005 – 2006: Drejtore e Financë – Buxhetit në Bashkinë Fier .
2007 – 2013: Drejtore e Drejtorisë së Përgjithshme Ekonomike në Bashkinë Fier.
2013- 2015: Drejtore e Spitalit Rajonal Fier
2006 – 2011: Mesuese e jashtme në shkollën e mesme Ekonomike Jo-Publike “ALEN”, Fier.
2012 – 2014: Mësuese e jashtme në shkollën e mesme Jo-Publike “Flatrat e Dijes”, Fier.
Anëtare e Shoqatës së Kontabilistëve të Miratuar të Shqipërisë.
Nga 2015 dhe aktualisht, deputete e Kuvendit të Shqipërisë, në Qarkun Fier.
Kualifikimi:
Pjesëmarrje në trajnime të ndryshme si brenda dhe jashte vendit për problemet praktike të kontabilitetit, standartet e kontabilitetit, financat vendore, administrimin e rrjeteve informatike, sistemin e taksave, buxhetimin me pjesëmarrje, menaxhimin e pronave publike, trajnime për funksionet e përbashkëta dhe të deleguara, perkatësinë gjinore dhe buxhetin, integrimin gjinor në politikat publike në nivel lokal , menaxhimin spitalor.
Aktivite shoqerore dhe politike:
Grupi parlamentar PS, jetë active pranë strukturave drejtuese të PS që nga 2005 e në vazhdim
Komisioni Parlamentar i Ekonomisë dhe Financave.
Komisioni Parlamentare i Sigurisë Kombëtare dhe sekretare e këtij komisioni

Eriola Hoxha eshte kandidate e PS e renditur e 15 ne listen e qarkut Fier .Ajo ka lindur ne Fier dhe ka mbaruar studimet ne shkenca politike dhe Juridike Dega/ Marrdhenie Nderkombetare / Diplomaci

S'KA KOMENTE