Kamera survejimi ne cdo QV, mberrin ne FIER logjistika per procesin zgjedhor

Kamera survejimi ne cdo QV, mberrin ne FIER logjistika per procesin zgjedhor

242
SHPËRNDAJE

Nis instalimi i logjistikes ne KZAZ 57 te Bashkise Fier. Ne keto zgjedhje do te instalohen edhe kamera survejimi per QV.Ne diten e sotme ka nisur instalimi i monitoreve dhe pajisjeve elektronike per qendrat e numerimit te votave ne KZAZ e FIERIT. Ne KZAZ nr 57 ne Fier ku jane afishuar listat per 44 mije e 500 ,kryetarja e KZAZ Denisa Muca eshte shprehur per ecurine e ketij procesi qe deri tani eshte konform udhezimeve te KQZ dhe kodit zgjedhor.
Krahas pajisjeve qe po instalohen per 5 vendet e numerimit te votave ,po kryhet testimi i pajisjeve per pergatitjet e procesit te 25 prillit.

KZAZ 57 do te numeroje votat e 63 QV te 4 njesive administrative te bashkise Fier. Ndryshe nga zgjedhjet e tjera ne KZAZ jane magazinuar edhe kamerat survejuese te procesit te votimit qe ne pak dite do te instalohen ne cdo QV

S'KA KOMENTE