Kallëzim penal për zyrtaren më të lartë të Pronave,SPAK të hetojë skemën...

Kallëzim penal për zyrtaren më të lartë të Pronave,SPAK të hetojë skemën e korrupsionit

184
SHPËRNDAJE

Ministri i Drejtësisë Ulsi Manja në një konferencë për mediat  ka ndarë rezultatet e hetimit disa mujor nga AntiKorrupsioni.

“Njësia Antikorrupsion në veprim. Kjo është goditja më e rëndësishme deri tani e Njësisë Antikorrupsion të Ministrisë së Drejtësisë.  Pas një hetimi të gjatë të kësaj njësie, zyrtarja më e lartë e Agjencisë së Trajtimit të Pronave, drejtori i kompensimit financiar në këtë agjenci dhe një zyrtar tjetër, rezultojnë të implikuar në veprimtari abuzive përmes skemash abuzive, të cilat dyshohet fort se kanë prodhuar korrupsion domethënës. Është radha e SPAKUT të thellojë hetimet e veprimtarisë së këtyre individëve dhe të zbardh deri në fund skemat abuzive të vëna në veprim në shkelje të ligjit e në kurriz të qytetarëve”,. ështe shprehur Rama ne reagim ne Facebook.

S'KA KOMENTE