Kadastra Fier permbyll procesin e legalizimit ne Fier e Mallakaster, te 10mije...

Kadastra Fier permbyll procesin e legalizimit ne Fier e Mallakaster, te 10mije objekteve

2482
SHPËRNDAJE

Pamvaresisht periudhes se pandemis dhe protokollit te Ministrise se Shendetesise Agjencia Shteterore e Kadastres ne Fier ka prekur tashme fundin e procesit te legalizimit te objekteve pa leje , duke u bere e para Kadaster ne Shqiperi qe permbyll kete proces .
9800 leje legalizimi jane shperndare tashme qytwtareve ne Fier , Roskovec , Patos e Mallakaster duke certifikuar pronat e tyre ( objektet e deklaruara pa leje) duke i dhene fund pas nje periudhe prej afro dy dekadash ketij problemi
Vetem gjate periidhes se pandemise ASHK Fier ka shperndare nepermjet postes mbi 800 leje legalizimi.Me perfundimin e procesit te legalizimit te objekteve pa leje qytetaret jane pronare te ligjshem duke mundesuar trasakaionet per pronen

S'KA KOMENTE