Jetonin me nënën në Gjermani, rrëmbehen dy fëmijët shqiptarë

Jetonin me nënën në Gjermani, rrëmbehen dy fëmijët shqiptarë

332
SHPËRNDAJE
Screenshot 6 4
Femijet shqiptare te rrembyer ne Gjermani 

Dy fëmijë shqiptarë që jetojnë në Gjermani rezultojtë të zhdukur që nga data 17 janar të 2021, prej 7 muajsh.

Fëmijët që kanë humbur gjurmët janë Kristian dhe Amantia Toska, 11 dhe 10 vjeç, motër e vëlla. Fëmijët jetonin me nënë e tyre në Gjermani gjatë kohës kur u rrëmbyen. Mediat e huaja bëjnë me dije se dyshohet që fëmijët t’i ketë rrëmbyer babai i tyre, i cili gjithashtu rezulton i zhdukur.

Autoritetet gjermane po bashkëpunojnë me autoritetet spanjolle duke kërkuar bashkëpunimin e tyre pasi dyshihet se babai ka rrëmbyer fëmijët dhe është larger në Tenerife.

Autoritetet bëjën thirrje që kushdo qëka parë fëmijët e mitur të njoftojë policinë, pasi jeta e tyre mund të jetënë rrezik.

S'KA KOMENTE