Jep doreheqjen nga detyra nje tjeter gjyqtar i Gjykates FIER

Jep doreheqjen nga detyra nje tjeter gjyqtar i Gjykates FIER

3278
SHPËRNDAJE

Ka dhene doreheqjen nga detyra e gjyqtarit ne Gjykaten e Rrethit Gjyqesor ne Fier Piro Sota. Doreheqja eshte paraqitur para disa ditesh .Pas paraqitjes ne KLGJ dhe pasi eshte shqyrtuar nga ana e KLGJ eshte dhene nga keshilli mbarimi i statusit pra eshte miratuar doreheqja per gjyqtarin Piro Sota.

Nga ana e KLGJ nuk behet publike arsyeja e doreheqjes se gjyqtarit Sota.Ne muajin korrik nje tjeter gjyqtar i Fierit Ergys Selmani ,dha doreheqjen per arsye shendetesore

S'KA KOMENTE