Jahti superluksoz ankorohet në portin e qytetit të Sarandës.

Jahti superluksoz ankorohet në portin e qytetit të Sarandës.

98
SHPËRNDAJE

Një jaht superluksoz është ankoruar sot në portin e qytetit të Sarandës.

Jahti Emerald Azzurra që ka një gjatësi prej 110 metrash, gjerësi 16 metra dhe peshë 5300 GT, do të vizitojë Sarandën gjatë gjithë sezonit turistik.Jahti i vitit 2022 Ai ka një kapacitet prej 100 pasagjerësh, 64 personel dhe 50 kabina. Është në pronësi të Emerald Cruises, kompani udhëtimesh turistike, pjesë e Scenic Group që është në pronësi të biznesmenit Glen Moroney nga Njukastell.

S'KA KOMENTE