Ja si duket nga brenda spitali Rajonal Memorial ne FIER

Ja si duket nga brenda spitali Rajonal Memorial ne FIER

5747
SHPËRNDAJE

Cdo dite qw kalon Spitali Rajonal Memorial ne Fier po merr nje forme tjeter . Keto jane pamjet qe vijne se fundmi nga punimet qe po kryhen ne brendesi te mjediseve te spitalit.

Kujtojmë se ndërtimi i këtij spitali shtrihet në një hapësirë prej 50 000 m2, nga e cila 13.000 m2 i dedikohet godinës që do të jetë me 1 dhe 2 kate.

S'KA KOMENTE