Ja sa prona jane legalizuar dhe certifikuar ne Fier

Ja sa prona jane legalizuar dhe certifikuar ne Fier

1611
SHPËRNDAJE
Procesi i legalizimit te objekteve te vetedeklaruara pa leje mund te quhet i perfunduar ne qytetin Fier nderkohe qe .
Ky proces vijon ne Patos, Roskovec dhe Ballsh . Vetem ne  periudhen e fundit dy mujore  Qershor Korrik Gusht Shtator jane shperndare 4000 certifikata pronesie dhe jane dhene mbi 5000 leje legalizimi per banoret e njesive administrative  duke ligjeruar banesat e tyre.
Mesatarisht cdo dite kryhen 60 legalizine dhe jepen 30 certifikata pronesie sipas aplikimeve
Nisur nga ecuria  pozitive qe ka ALUIZNI Fier edhe ne legalizimin e objekteve te vetdeklaruara parashikohet te mbyllet me sukses edhe ky proces.
 Deri tani Agjencia Shteterore e Kadastres ne Fier ka mbyllur legalizimet per 22 mije objekte .

S'KA KOMENTE