Ja c’fare eshte bere ne dy vjete ne lagjet e Fierit!

Ja c’fare eshte bere ne dy vjete ne lagjet e Fierit!

761
SHPËRNDAJE

Brenda dy viteve te fundit Bashkia e Fierit nepermjet ndermarjes se Sherbimeve publike ka kryer nderhyrjen ne mbi 44 rruge te brendeshme te lagjeve te Fierit. Sipas statistikave te Drejtorise se Sherbimeve Publike te Bashkise Fier pergjate vitit 2018 eshte kryer asfaltimi i 22 rrugeve  dhe shesheve  ne qytwtin e Fierit gjendja e te cilave ishte tejet e amortizuar .

Edhe per vitin 2019 nepermjet Ndermarjes se Sherbimeve Publike eshte kryer nderhyrja ne 21 rruge dhe sheshe te lagjeve ne Fier duke i dhene jo vetem nje pamje estetike rrugeve te brendeshme te qytetit por duke permirsuar ndjeshem infrastrukturet ne sherbim te qytetareve.

Ne te njejten kohe pergjate dy viteve te fundit eshte rritur me gati 3200 m2 siperfaqja e gjelberuar ne qytetin e Ferit. Bashkia po nderhyn me krijimin e hapsirave te gjelberta , lulishte dhe parqe edhe ne sheshe te lagjeve te qytetit

S'KA KOMENTE