Investimet ne Roskovec, ne 4 vjet , sa nuk eshte investuar ne...

Investimet ne Roskovec, ne 4 vjet , sa nuk eshte investuar ne 25 vjet

427
SHPËRNDAJE

Bashkia Roskovec me 4 njesite administrative , ne te gjithe historine e saj ne keto 25 vite  te demokracise ,nuk kane rregjistruar nje bum kaq te madh investimesh sa eshte kryer vetem ne kete periudhe prej afro 4 vjetesh.

Investimet e kryera :

2015 –  27,000,000 lek te reja

2016-357.427.560 lek te reja

2017-384.000.000 lek te reja

2018-328.000.000 lek te reja

———————————————

1.096.427.560 lek te reja

Investimet e kryera ne keto vite ne bashkine Roskovec jane realizuar nga te ardhurat e vete bashkise si dhe qeverise shqiptare. Kryetarja e Bashkise Roskovec Majlinda Bufi eshte shprehur se ne pjesen kryesore te investimeve e perbejne projektet per rehabilitimin e infrastruktures rrugore , sistemit te kanalizimeve, ndertimit te ujesjellesave si dhe qendrave shendetesore dhe godinave arsimore .

Ne fokusin e bashkise Roskovec ne te ardhmen ,investimet nuk do te ndalen ketu . Ne planin afatmesem parashikohen investime te tjera te shperndara sipas nevojes ne te gjithe fshatrat e kesaj bashkie. Rreth 467 milion leke te reja jane planifikuar te investohen ne vitin 2019 nga bashkia Roskovec ne planin e investimeve nderkohe qe per vitin 2020 kjo vlere shkon ne 250 milion lek te reja dhe ne vitin 2021 ne 156 milion lek te reja

S'KA KOMENTE