Ilir Meta tregon çfarë do të ndodhë pas shtatorit

Ilir Meta tregon çfarë do të ndodhë pas shtatorit

103
SHPËRNDAJE

Mezi pres të përmbush mandatin e dytë sipas kushtetutës deri atëherë na duhet shumë punë që të kemi qeverisje normale. Shqipëria të gumëzhijë nga të rinjët dhe të rejat dhe zërat e gëzuar të rinjve. Sityuata është kritike dhe kërkon ndërhyrje urgjente të qytetarëve të cilët duhet të marrin përgjeëgjësinë pasi nuk mund të adrejsojnë përgjegjësinë kësaj klase politike. Në këto 5 vite kam, qenë në një lartësi ku kam parë cdo gjë dhe fitova një këndvështrim të ri që më mungonte më parë. Kam parë një regjim për sovranitetin e këtij vendi, kam parë për Pavarësinë ndaj Kosovës të fituar më gjak dhe sakrifica. Kam parë një plan të llogaritur për të ekzekutuar kryeministrin politik në Shqipëri dhe për të pasur një fasadë demokracie. 

Ku viktimën nga frika duhet ta falënderoj dhunuesit dhe përdhunuesit porse nuk po i dhunojnë akoma më shumë ku shpresa e drejta besimi vritet nga frika se ka edhe më keq. E di që ka edhe më keq , nëse prisni nga Ilir Meta pa dikush tjetër secili të marrë përgjegjësitë e tij dhe të nisemi në përfu8ndimin e këtij evenimenti me vendim për të takuar cdo qytetar të Shqipërisë që ti themi ka vetëm një zgjedhje që të zbatojnë kushtetutën e Shqipërisë, instrumenti që merret me referendum populli në kushtetutë në 98 për ta ushtruar sa herë që të deleguarit e tij abuzonin me sovranin.

Cfarë është bërë nga 98 për ta përmbysur sistemin e referendumit. Oligarkët bëjnë shpesh teatër nëpër mendia dhe plaçkisin cdo ditë popullin e Shqipërisë në tokë dhe ajër dhe viktima është populli i Shqipërisë dhe të rinjtë e vendit që janë larguar në mënyrë që ky vend të shkatërrojë që mos ketë njerëz me ëndrra që cënojnë mbretërimin”, u shpreh Meta.

S'KA KOMENTE