Subashi ne Peshtan- Bregas, investime ne cdo rruge fshati dhe lagje

Subashi ne Peshtan- Bregas, investime ne cdo rruge fshati dhe lagje

69
SHPËRNDAJE

Kryebashkiaku i Fierit dhe kandidat per mandatin e tij te dyte Armando Subashi eshte ndalur ne Peshtan Bregas ku eshte pritur nga komuniteti i kesaj zone .

Ne bashkbisedimin me ta kryebashkiaku Subashi ka dhene lajmin e mire per banoret per investimet qe do te vijojne te kryhen ne  kete zone duke rritur cilesine e jeteses per banoret.

Kryebashkiaku ka renditur disa nga investimet qe do te kryhen per kete zone qe prej asfaltimin e rrugeve te lagjeve dhe fshatrave ,ndricimin publik dhe deri ne  rehabilitim te sistemit te kullimit dhe vaditjes .

Premtimet e Kryebashkiakut Armando Subashi ne takimin me banoret e Peshtan Bregasit

-1-Në të gjitha rrugët e fshatit dhe lagjeve të tij;
-2-Në rrugën kryesore Kafaraj-Peshtan;
-3-Në shtrirjen e shërbimit të pastrimit të mbetjeve urbane në lagjet Palç e Shqop;
-4-Në ndërtimin e urave në ndihmë të fermerëve;
-5-Në rehabilitimin e sistemit të kullimit e vaditjes;
-6-Në zgjerimin e rrugëve ekzistuese në qëndrat e banuara dhe në parcelat e tokave bujqësore;
-7-Në rritjen e shërbimit të ndriçimit publik në fshat e lagje;
Në bashkëpunimin me OSHEE për ndërhyrje të nevojshme në rrjetin e furnizimit me energji elektrike;

S'KA KOMENTE