Hipoteka Fier publikon njoftimin e rendesishem per legalizimet

Hipoteka Fier publikon njoftimin e rendesishem per legalizimet

5791
SHPËRNDAJE

NJOFTIM

Drejtoria Vendore e ASHK-se Fier njofton te gjithe qytetaret te cilet gjejne emrin ne listen e poshteshenuar, te paraqiten prane sportelit ADISA Fier per te kryer aplikimin e Lejes se Legalizimit dhe paisjen me Certifikate Pronesie.

S'KA KOMENTE