Hetimi Tatimor ne Fier,ja sa subjekte jane ndeshkuar

Hetimi Tatimor ne Fier,ja sa subjekte jane ndeshkuar

760
SHPËRNDAJE

Prej dites se hene ne qarkun Fier dhe ne te gjithe vendin ka nisur nje aksion i hetimit tatimor ne aktivitetin e bizneseve.

Sipas te dhenave nga Hetimi Tatimor ne Fier ne 4 ditet e fillimit te ketij aksioni jane vendosur dhjetra gjoba ndaj bizneseve dhe jane kryer disa mbyllje.Jane vendosur rreth 38 gjoba per mos leshim te kuponit tatimor  dhe jane mbyllur 6 subjekte.

60 gjoba jane vendosur pas kontrolleve te ushtruara ne transportin e mallrave pa fature tatimore

Ne kontrollet e ushtruara ne keto dite ne Fier ne disa klinika  jane vendosur 5 gjoba 50 mije lek te reja per mungesen e leshimit te kuponit tatimor nderkohe vijojne kontrollet edhe ne   klinikat  shendetesore,dentare ,laburator per nje periudhe te pacaktuar.

S'KA KOMENTE