Hapet me force dera e Bashkise Mallakaster nga Kryebashkiaku i ri

Hapet me force dera e Bashkise Mallakaster nga Kryebashkiaku i ri

564
SHPËRNDAJE

Kreu i ri i Bashkise Qerim Ismailaj dhe keshilltaret kane hyre ne zyren e bashkise se Mallakastres ne  16.00  pas orarit zyrtar. Dera e zyres hapet forcerisht pasi qendronte e mbyllur.

Me heret eshte konstituar  keshilli i bashkise se Ballshit si dhe eshte betuar kryebashkiaku i ri Qerim Ismaili i PS .Keshilli i Bashkise Mallakaster eshte konstituar ne ambjentet e shkolles se mesme te pergjithshme te Ballshit ku kane marre pjese edhe Kreu i Kuvendit Gramoz Ruci si dhe deputet te PS te Qarkut Fier.

Ne zhvillimin e mbledhjes se pare te Keshillit te Bashkise Ballsh eshte betuar edhe kreu i ri i bashkise Qerim Ismailaj i mandatuar pas zgjedhjeve te 30 qershorit 2019. Keshilli i ri i bashkise Mallakaster ne perberje te te cilit jane 21 keshilltare ka zgjedhur sipas procedurave kreun e ri te keshillit , nenkryetaret dhe antaret per Keshillin e Qarkut Fier.

Ne te njejten kohe qe zhvillohej konsituimi i keshillit te ri te bashkise Mallakaster ne mjediset e Bashkise kryebashkiaku ne largim Agron Kapllanaj zhvillonte takimin me administraten

Para lenies se mandatit Agron Kapllani ka bere nje bilanc te shkurter te rezultatit te punes ne drejtimin e kesaj bashkie .Ne 4 vjecarin qe u mbyll ka then Kapllanaj jane kryer investime pa mbeshtetje te qeverise
Gjithcka e arritur eshte mundesuar me te ardhurat e vete bashkise.

Kapllanaj eshte shprehur se kjo bashki eshte marre me nje borxh financiar te trasheguar ne cdo sektore ndersa sot largohem nga detyra jo vetem me shlyerje te detyrimeve te prapambetura por edhe cdo pune publike te mbaruar dhe likujduar

S'KA KOMENTE