Hapen Qendrat e Votimit ne FIER, nis procesi votimit

Hapen Qendrat e Votimit ne FIER, nis procesi votimit

176
SHPËRNDAJE

Hapen ne oren 7 te mengjesit te sotem 222 qendrat e votimit ne Fier sikurse eshte percaktuar ne kodin zgjedhor. Komisionet e qendrave te votimit pasi kane ndjekur procedurat ligjore dhe pergatitjen e QV kane nisur procesin duke ftuar zgjedhesit per votim. Sipas KQZ jane te rregjistruar ne 3 KZAZ e FIERIT 165 900 shtetas me të drejtë vote.Nuk ka pasur vonesa apo probleme ne nisjen e ketij procesi nderkohe qe votuesit kane qene te pakte ne numer

S'KA KOMENTE