Grate naftetare hyjne ne greve urie ne Ballsh

Grate naftetare hyjne ne greve urie ne Ballsh

230
SHPËRNDAJE

Pas gati 18 dite kane lene greven e urise 10 naftetare te uzines se Ballshit . Ky vendim ka ardhur jo per shkak te situates se tyre shendetesore por pasi grate naftetare kane hyre ne greve urie duke zvendesuar keshtu koleget e tyre . Sipas tyre ato sot kane lene shtepite dhe femijet dhe kane marre kete akt ekstrem i pandodhur ndonjehr ne vendin tone pasi jane te braktisura nga shteti.

S'KA KOMENTE