Gramoz RUCI jep doreheqjen nga te gjitha funksionet ne PS

Gramoz RUCI jep doreheqjen nga te gjitha funksionet ne PS

1070
SHPËRNDAJE

Gramoz Ruçi jep dorëheqjen nga të gjitha funksionet në PS. Ai thotë se deklaron fundin e maratonës politike prej 3 dekadash.Gramoz Ruçi: S’ka më mirë që të deklaroj këtu përpara jush se më 9 Shtator nuk do të ushtroj më mandatin që më ka dhënë Partia Socialiste dhe qytetarët e Fierit, dhe se nuk do të kem ambicien për t’u zgjedhur në një post ekzekutiv.

‘’Dua të bëj një komunikim me ju. Kur unë nisa, rrugëtimin tim të kësaj maratone të gjatë prej 3 dekadash politike, 30-vjeçarët që janë në këtë Kongres s’kishin lindur akoma. Kur nisa këtë rrugëtim 5-vjeçarët e 91-shit sot janë 35 vjeç. Kur unë nisa këtë rrugëtim, 10-vjeçarët janë 40 vjeç dhe janë me shumicë këtu. Kur unë nisa udhëtimin tim adoleshentët 15-vjeçarë janë 45 dhe janë bërthama e PS.

Natyrshëm gjatë këtij mandate që po përfundojmë me mu aka bashkëjetuar një pyetje, unë Gramoz Ruçi deklaroj fundin e maratonës poltiike, pasi çdo start ka dhe finish. Prandaj miqtë e mi, kam zgjedhur sot, se ska më mirë se sa 30-vjetori i PS.

S'KA KOMENTE