Gomat e makines burim aksidentesh

Gomat e makines burim aksidentesh

374
SHPËRNDAJE

Ruajtja e presionit të gomave të duhur ndikon në automjet për të zgjatur jetën e gomave, ekonominë më të mirë të karburantit, si dhe kanë një ngarje të mirë dhe më të sigurt – të informojnë ekspertët Kjo është tre arsyet më të rëndësishme pse ju duhet të shqetësuar në lidhje me presionin e ajrit duhur në mjet lodhet.

Siguria sipas një studimi të kryer në qendrat komerciale dhe parkimi publike në vitin 2009, sipas se ciles 6% e vdekjeve ne rruge janë të shkaktuara nga presioni jo ne nivelin e duhur i ajrit te gomave.

Në tetor te vitit 2010 u kontrolluan mbi 14 000 makina, nga të cilat 69,32% kishin presionin e gomave nen nivelin e duhur.

 

S'KA KOMENTE