Gjykata vendos per mandatet e kryebashkiakeve te Mallakastres dhe Patosit

Gjykata vendos per mandatet e kryebashkiakeve te Mallakastres dhe Patosit

691
SHPËRNDAJE

Rajmonda Balili eshte nje tjeter kryebashkiake socialiste e dalë nga zgjedhjet vendore të 30 qershorit ka marre mandatin . Rajmonda Balili garoj e vetme ne zgjedhjet e 30 qershorit

Balili garoi i vetëm në zgjedhjet e 30 qershorit, duke fituar kështu mandatin e trete për Bashkinë e Patosit

Ndërkohë, gjykata ka konfirmuar në detyrë edhe kryebashkiakun e Mallakastres Qerim Ismaili i cili garoi ne 30 qershor perballe kandidatit te Bindjes Demokratike Robert Brahaj

S'KA KOMENTE