Gjykata Fier,rrethuar me forca te shumta policore

Gjykata Fier,rrethuar me forca te shumta policore

378
SHPËRNDAJE

Gjykata e rrethit gjyqesor Fier eshte rrethuar sot nga forca te shumta policore. Masat e sigurise nga policia prane gjykates Fier per te shmangur ndonje incident te mundshem gjate zhvillimit te seances ndaj 3 protestuesve te 9 Marsit ne Fier.

Te arrestuarit jane Pellumb Isufaj 56 vjec inspektor i mjedisit ne bashkine Ballsh
Enkeled Kafrani 37 Vjec nga Fieri
Lavdimir Zykaj 42 vjec Fier

Protestuesit  jane arrestuar  nga policia me akuzat per “Kundërshtim me dhunë i punonjësit të policisë së rendit publik”,  “Organizim dhe pjesëmarrje në grumbullime dhe manifestime të paligjshme”. Masa per te tre te arrestuarit do jepet ne nje seance.

S'KA KOMENTE