Gjykata e Posaçme merr vendim: Edvin Prifti rikthehet në detyrë, rimerr të...

Gjykata e Posaçme merr vendim: Edvin Prifti rikthehet në detyrë, rimerr të drejtën për të ushtruar profesionin e kardiologut!

229
SHPËRNDAJE

Gjykata e Posaccme pranon kerkesen e mjekut Edvin Priftit per shuarjen e mases pezullim nga detyra.

Gjykata vendosi qe Prifti te vijoje profesionin e kardiologut, ku ai tashme ka te drejte ta ushtroje profesionin. Kerkesa per heqjen e mases u be pasi ka kaluar afati 1-vjeccar qw nga koha kur ai eshte marre nen hetim nga ana e Sapk. Mjeku prifti u vu nen akuze nga spak per korrupsion dhe pastrim parash, nderkohe qe hetimet e spak vijojne ende

S'KA KOMENTE