Gjermaniai dha Shqipërisë 975 dozat e para të vaksinës antiCovid

Gjermaniai dha Shqipërisë 975 dozat e para të vaksinës antiCovid

110
SHPËRNDAJE

Është Gjermania vendi i BE-së që i dha Shqiperisë 975 dozat e para për të nisur procesin e vaksinimit me Pfizer/BioNtech.

Dje në konferencë, kryeministri Rama tha se nuk do ta tregonte emrin, por në dokumenhtin e siguruar nga “BalkanWeb” verifikohet se vaksina erdhi nga Gjermania dhe u zhdoganua në Shqipëri në 11 janar 2021.

Vaksina Pfizer/BioNtech dhe ka mbërritur në vendin tonë bashkë me të gjithë strukturën e nevojshme, shiringa dhe flakonë.

Dok22
Dokumenti322

S'KA KOMENTE