Gjanica merr ngjyrë të errët/ Era “mbytëse” përfshin qytetin e Fierit

Gjanica merr ngjyrë të errët/ Era “mbytëse” përfshin qytetin e Fierit

417
SHPËRNDAJE

Nje ere ndotesw nga hidrokarburet ka përfshirë qytetit Fier këtë mbasdite .

Lumi Gjanica ka marrë “ngjyrë të errët ” dhe ajri mjaft i ndotur ku për shkak të temperaturave të larta ndjehet era mbytëse në gjithë qytetin.

Qytetarët i largohen mjediseve të parkut pranë Gjanicës e ndërsa denoncimet vijojnë të mos merren parasysh nga Inspektoriati i Mjedisit.

Këto papastërsi derdhen të gjitha në brigjet e bregdetit Adriatik.

S'KA KOMENTE