Gazetari vë në ‘siklet’ Bashën: A e ke kaluar Covid-19

Gazetari vë në ‘siklet’ Bashën: A e ke kaluar Covid-19

121
SHPËRNDAJE

Pjese nga biseda: 

A e keni kaluar Covid-19?

Basha-Unë, nuk…Duhet të shkoj të bëj seriologjikun.

E keni bërë vaksinën?

Basha-Jo nuk jam vaksinuar.

Dhe i bëni këto takime që bëni?

Basha-Të gjitha takimet e fushatëës time janë me protokoll anti-Covid. Nëse e ke fjalën për pritjet spontane që më bëhen, dua t’iu them se nuk ka njeri t’i kontrollojë entuziasmin e njerëzve për të larguar këtë qeveri dhe kryeministër. Ejani me mua dhe përpiquni ju ta ndaloni. Unë jap dy mesazhe të shkurtra, i them të vendosin maskat dhe të respektojnë distancat.

S'KA KOMENTE